Winst in de Wilp,

Het jaar traditioneel gestart in de Wilp. Een loop waar ik elk jaar start, bij beppe op de koffie om vervolgens in de middag de loop mee te pakken. Inmiddels de 13e keer waarvan 9 keer winst op de halve marathon. Ook dit jaar de halve marathon op het programma. In de week voorafgaand niet helemaal topfit en dus lastminute besloten met Guido om wel te starten maar heel erg rustig te lopen. In de ochtend bij het loslopen liep het al niet heel super maar goed genoeg. In de middag weer wat gelopen en om 13.30 mochten we van start. Heel rustig kwam ik in het ritme van 3.38-3.42 de kilometer. Dit zou ik de hele race een beetje lopen en liep dus vrij constant. Voor de wind stukken boven de 18km/h en tegen de wind in richting de 15. Na 1.17.21 passeerde ik de finish. Na een plasstop en drankstop onderweg had het wel een minuutje sneller gekund. Het hoefde niet en dus niet onnodig energie verspelen. Heb zin in het traject naar de marathon op 14 April en we gaan zien wat het dit jaar oplevert.