Maandelijks archief: juli 2013

PR op de 10.000m Baan.

25 Rondes, warmte en wat wind hielden me niet tegen om af te reizen naar Steenwijk. In overleg met de trainer zou ik een 10.000m lopen. Voor de overstap naar Marcel al het plan gemaakt met Sietse om op zijn georganiseerde loopavond een eenmalige 10.000m te gaan lopen. 25 rondes onder warme omstandigheden is geen pretje maar wel genieten! Genieten van het lopen, elk rondje dichterbij het einde te komen. Deze dag stond in het teken van een pr te lopen (33.56) 2010, en dat moest simpelweg gebroken worden. Ik zou gehaast worden door Stefan Postma tot zolang Stefan kon, hij had namelijk al een mijl gelopen in een zeer behoorlijke tijd van 4.36! Geen tegenstand helaas verder en dus een solo race.

20.15

Rond de 23 graden, en daar gingen we 25 rondes met als doel op te bouwen, ik nam de eerste 2 ronden voor mijn rekening en zoals afgesproken op 78 het rondje. Na deze ronde nam Stefan de kop en trok hij op hetzelfde tempo lekker door. Na 6 rondes nam ik weer kop en werd het gaatje wat groter. Stefan versnelde weer naar me toe en vroeg hoeveel rondes hij nog kon tempo maken voor me. 2 gaf ik aan en dit gebeurde! Hierna was het aan mezelf en ging ronde voor ronde voorbij. Op 6km had ik dan het gehele veld op een ronde maar kreeg ik het ook zwaar. Sietse en Marcel gaven tips mee en het gaf weer energie targets zoeken. Dit werkte erg motiverend, en ik kon zelfs het tempo een klein beetje opschroeven. Op 9km zag ik dat een pr er wel inzat en zette daarom nog een versnelling in. Wat normaal nog behoorlijk sneller gaat was het nu wel een beetje harken. Maar het resultaat was er 33.42!

Uitslagen en fotos volgen!

Na overleg met de trainers besloten om 2 Augustus in Belgie te starten op de 3000m, we gaan internationaal!

Samenwerking met nieuwe trainer.

Het is even een paar weekjes stil geweest rond het hardlopen, maar bij deze even een update. Sinds 15 juli 2013 ben ik de samenwerking gestart met een andere trainer. Dit in goed overleg met Sietse, en Bob die mijn huidige schema`s en trainingen maakten. De reden was om meer op te kunnen trekken met de baanatleten. De snelheid zal omhoog moeten voor de doelen die ik nastreef. De keuze viel al snel op Marcel Swart, Marcel is sinds afgelopen jaar trainer van de milagroep en heeft al de nodige atleten naar een hoger niveau geholpen. Afgelopen vrijdag samen met Sietse en Marcel de plannen besproken en gestart met een samenwerking.

Marcel Swart

Marcel was in het verleden actief als trainer van het team distance runners (TDR) waaronder Michel Butter, Rens Dekkers, Ronald Schröer actief zijn. Ik hoop samen met Marcel op een mooie toekomst waarin ik me als atleet sterk kan verbeteren, dit zal met name op de baan worden de komende jaren om te kijken waar mijn top ligt.

Sportgroet,

 

 

Massagecentrum Joure toegevoegd aan begeleiding!

Sinds 2-7-2013 ben ik de samenwerking begonnen met massage centrum joure. Gerund door Annie Stienstra. Annie voorziet mij van nek/rug massage en eventueel op het gebied van fysio kan ik ook bij Annie terrecht. Inmiddels de eerste behandeling gehad, en als zeer positief ervaren! Annie is zelf ook actief in de sportwereld en heeft veel kennis vergaard in de loop der jaren.

www.massagecentrumjoure.nl

www.massagecentrumjoure.nl

Contact
Annie Blaauw – Stienstra
T: 06-20190560 
(b.g.g. graag een bericht achterlaten)
E: fysio-
massagejoure@live.nl

Bezoekadres & Postadres:
Skroef 9, 8502 BR Joure

Bezoekadres Locatie: BurgGolf St. Nicolaasga (op aanvraag)
Legemeersterweg 16-18, Legemeer

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag op afspraak.
Behandelingen op avond zijn ook mogelijk (dinsdag, woensdag en donderdag).